Stäng

400 webbplatskartor med 2,2 miljoner länkar

Genomsökningen av min karttjänstNu har jag börjat mitt nya jobb så fritidsprojekten får vila lite ett tag. Som avslutning på min lediga månad har jag postat drygt 400 webbplatskartor till Googles verktyg för webbansvariga. Den uppdelning jag gjort är att det maximalt kan vara 30 000 sidor per webbplatskarta, på grund av den maximala storleken en webbplatskarta får ha, och totalt landade antalet sidor på något över 2,2 miljoner sidor.

Ska bli sjukt intressant att se hur många av dem som indexerats av Google innan midsommar, just nu är det 30 800 med i index efter cirka 3 månader.

LinkedIn är något skumtBilden ovan visar Googles aktivitet på mapusers.com och kurvorna ser ut som jag vill med snabbare svarstider och ökat antal genomsökta sidor per dag.

Dagens letande efter nya kollegor som finns på LinkedIn var något förvirrande med tips som Albert Einstein och Sherlock Holmes. Nog för att det är första april idag men om det är deras bidrag så skulle jag nog förvänta mig något mer inspirerat påhitt.

Nu kommer dagarna fyllas med webbstrategi, utveckling i EPiServer och sökordsoptimering. Det lär bli mycket bra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.