Stäng
Actionpark: Ännu ett projekt till ända

Actionpark: Ännu ett projekt till ända

Actionpark är ett projekt jag jobbat med sedan typ 2003. Det handlar om att ordna en arena åt ungdomar, och det fåtal äldre, att utöva actionsport i Göteborg. Parken öppnade för åkning i början av november 2008 och nu har jag fixat det sista genom att ordna en ny webbplats till organisationen som tar över för att i framtiden genomföra evenemang i parken.

Totalt kostnad varierar mellan olika avsändares uppgifter, men cirka 15-20 miljoner beroende på om man går på kommunens eller entreprenörens uppskattning.

Hit skulle WordPress-bloggen importerasMin uppgift har främst varit informationsspridande/samlande och plocka med designgruppens arbete.
Sen får jag ta på mig skulden för namnet Actionpark. Det var något jag bara hittade på under ett telefonsamtal med en av de andra som jobbat med detta. Motiverat med att det nog låter lite “fräsigt” och lagom farligt för politikerna vi ville övertala så körde vi på det. Att sedan så gott som samtliga åkare, undertecknad inkluderad, tycker det låter som skit är lite värre.
Tanken att parken sedan skulle heta så fanns inte på vår karta, men namnet verkar vara väldigt svårt att byta till något annat.

Andra mer göteborgska namnförslag är Rullevi och Grajndinavium. Men har jag ett veto så dissar jag dessa 😀

Den nya webbplatsen kan du se på actionpark.se eller som skärmdump intill. En bild från parken ser du längst ner.

Vad borde jag ha som nästa fritidsprojekt? Ja det undrar jag verkligen. Äta ölkorv och gå upp till 150 kg?

 

Vy är skateparken Actionpark Göteborg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.