Stäng

Arbetsförmedlingen har gjort om sin webbplats

Förstasidan på nya ArbetsförmedlingenArbetsförmedlingen har gjort om sin webbplats nyligen och det är bilden ovan som möter en på startsidan. Förutom att sidan fått omedelbar kritik för att den kraschade vid lansering (lär ju inte varit folk som hängt på luckan för att se den nya sajten direkt) så har de inte direkt lyckats med att få sajten att validera – se här exempelvis om resultatet av frontsidan för arbetssökande »

Den nya webbplatsen är byggd på publiceringssystemet SiteVision CMS som tillsammans med EpiServer CMS är relativt vanligt inom offentlig sektor.

Med känslan av stockfoto-bilder och den obligatoriskt inkvoterade “token black guy” som alla kulturellt neutrala förstås måste ha med förutom att det numera är populärt att återgå till målgruppsbaserad vertikal navigering precis som på 90-talets slut.

Vem blev klubbad av den rörtången egentligen?Det jag klurar mest på är vem rörmokaren slog ihjäl med sin rörtång? Eller det kanske inte är blod utan jag som spelat för mycket Mafia Wars på Facebook…

Läs mer om Arbetsförmedlingens nya sajt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.