Stäng
Bok om den digitala arbetsplatsen

Bok om den digitala arbetsplatsen

I oktober kommer mina förlagskollegor Oscar Berg och Henrik Gustafsson att släppa en bok, på svenska, om den digitala arbetsplatsen. Digital arbetsplats är ett begrepp som inkluderar dels intranätet men också alla de andra verktyg en anställd behöver för att få sitt jobb gjort.För dig som tycker Oscars namn klingar lite bekant kan de bero på hans frekventa föreläsande på ämnet intranät och den digitala arbetsplatsen. Utöver det släppte han förra året den utmärkta boken Collaborating in a social era samt bidrog med ett kapitel i intranätboken Intranät som skapar värde.

Tjuvläs genom att bidra som korrekturläsare

Du som inte kan hålla dig tills boken släpps kan faktiskt redan nu börja läsa. De söker nämligen korrekturläsare, vilket också ger en ett omnämnande i boken. För att hjälpa till som korrekturläsare tar du kontakt med förlaget Intranätverk.

Mer om boken Den digitala arbetsplatsen

Tro det eller ej, men min bok om webbstrategi har en hel del som är applicerbart även när det gäller intranät. Inte minst delen som avhandlar informationsarkitektur tar upp vanligt förekommande problem som gäller både intranät specifikt, men också den digitala arbetsplatsen som helhet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.