Stäng
Boken om webbanalys släppt idag

Boken om webbanalys släppt idag

Till sist kom dagen då boken om webbanalys släpptes. De som förbeställt och inte valt bort e-bok fick vid midnatt tillgång till e-boken och köper du boken nu så får du en nedladdningslänk i slutet av köpprocessen.

E-boken kommer i tre versioner. Dels som PDF för att enkelt kunna öppna på vanlig dator, eller för den som absolut vill skriva ut boken själv. Sedan kommer även formatet Epub (som jag skrivit en guide till) som är jättebra för oss som läser i mobilen, surfplattan eller på en läsplatta. Råkar din surfplatta vara just en Amazon Kindle så är det Mobi-versionen du är ute efter.

Den tryckta webbanalys-boken kommer andra halvan av oktober

Under helgen kommer jag och frugan att putsa det sista på den tryckta versionen för att under nästa vecka få iväg den till tryckeriet. Med det i åtanke är det troligt att den tryckta boken dyker upp under andra halvan av oktober.

Nu finns boken att köpa med alternativet Organisationslicens för 790 kr. Det innebär att du får en tryckt bok (signerad om du så önskar) samt rätt att sprida e-böckerna inom din arbetsplats, lägga dem på intranätet eller liknande.

Varken jag eller förlaget är omöjliga kring andra kreativa upplägg. Vill du ha mängdrabatt eller kolla av ett förslag ta gärna kontakt.

Vill du läsa igenom bokens innehållsförteckning eller andra detaljer så finns den informationen här, vill du köpa den hos förlaget Intranätverk för 200 kr & få e-boken på köpet.

Webbanalys-boken kan nu läsas och laddas ner gratis ›

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.