Close

Boken Webbstrategi för alla publicerad

Webbstrategi för Alla så som den ser ut som epub/ebok på en Apple Ipad.Idag har min bok Webbstrategi för alla börjat dyka upp hos bokhandlare på nätet och under fredagen får jag en låda med pappersexemplar hem. Som tur var korkade jag upp fira-drickan redan förra helgen så det är överstökat. Det bidde en Glenmorangie Companta vilket var en rätt söt körsbärsliknande historia.

Det jag kommer roa mig med nu när boken är klar är att skriva alla de uppsamlade blogginläggen jag väntat med under det senaste halvåret, totalt 64 stycken halvdokumenterade inlägg 🙂

Idag skrev jag dock ihop en kortis om hur man dokumenterar sin webbstrategi och på vilket sätt boken kan hjälpa till i det arbetet.

“Because ‘change’ is not a destination, just as ‘hope’ is not a strategy.”
Rudy Giuliani, borgmästare New York

Jag har precis börjat skriva på en sökstrategi för Västra Götalandsregionen, så just nu letar jag klyschiga citat för fullt så jag blir mer införstådd i vad folk kan komma med för invändningar mot det jag producerar.

“Strategy depends upon the ability to foresee future consequences of present initiatives.”
Bruce Henderson

Boken Webbstrategi för alla finns nu att köpa!

Köp en bok om webbanalys

Boken Webbanalys – förstå och förbättra användarnas upplevelse tar upp det du behöver kunna för att jobba strategiskt med en webbplats. Den hjälper dig komma igång med mätbara mål och hur du analyserar insamlad statistik. E-boken är nedladdningsbar i formaten PDF, Epub & Mobi. Kostar 99 kr

Köp boken för 250 kr! Beställ boken hos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *