Stäng

Canal+ gapar efter mycket (och skickar ditt lösenord i klartext)

Canal+ funkar inteCanal+ sände guldmatchen mellan IFK Göteborg och AIK på webben via streaming-teknik idag. Du kan se ovan hur det gick – inte ens timglaset för att tjänsten laddades klarade de av att visa.

Här kommer lite andra sköna skärmdumpar:

Canal+ är trasigt

Canal+ är trasigt

Canal+ är trasigt

Canal+ i telefonEfter en god stund i kundtjänsten konstaterades det att det fanns inget att göra. Kom fram samtidigt som första halvlek var över.
Kul att sitta i kundtjänst en dag som denna.

Som “tur” är kunde man följa detta via Göteborgs-Posten under matchens gång. Hade säkert hört det hela om det inte vore för kallt att öppna balkongdörren.

Tror du man slipper reklam om man betalar 100 spänn för att se streamad TV? Glöm det!

Sedan kryddar de helhetsintrycket med att mejla mig mina inloggningsuppgifter i klartext när man använder funktionen för glömt lösenord (kanske man borde listat ut då det inte stod “Få ett nytt lösenord”):

Reklam för Canal+Känns inte som att jag kan klandra de som piratar de strömmande tjänsterna istället för att chansa att betala 100 spänn för att se andra halvlek.

När Canal+ återbetalat mina pengar så är det bara en grej som saknas. De ska skicka en person som ska städa min lägenhet under 1 timmes tid – för det är vad jag skulle gjort istället om jag fått välja nåt annat än att stånga pannan blodig mot Canal+´s j-vla webbtjänst!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.