Stäng

E-boken Webbstrategi för alla till halva priset

Omslag för boken Webbstrategi för AllaFör dig som inte ännu skaffat boken, eller om du kanske också vill ha en digital version av den, så är priset nu under september halverat. Nu kostar den 7,5 dollar om du köper den på Smashwords.com och anger koden SE63A.

E-boken är i formatet EPUB vilket kan sägas vara en form av böckernas motsvarighet till responsiva webbsidor. Det betyder att boken försöker visa sig så bra som möjligt på allt från en liten mobil, surf- och läsplatta men fungerar också bra på en skrivbordsdator. För dig som är ny på det här med e-böcker brukar EPUB sällan innehålla så mycket design som en PDF eller en pappersbok – dock är det väldigt läsvänligt jämfört med en PDF.

Köper man en e-bok på Smashwords.com så får man den levererad per e-post vilket gör det lätt att lägga boken på alla de tekniska prylar man nu vill läsa på. Själv brukar jag ha alla e-böcker på datorn och även på min Ipad. Nästa vecka kommer det en läsplatta till mitt hushåll så då får vi se om jag förkastar allt annat och bara läser via Kobo Aura HD. Har en del e-bokprojekt på jobbet som jag säkert får anledning att återkomma till.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.