Stäng

En vecka kvar med rabatt på Webbstrategi för Alla

E-boken Webbstrategi för alla kan september månad ut köpas för 7,5 dollar om du köper den på Smashwords.com och uppger koden SE63A. Dessutom finns den nu att köpa för en hundring om du vill ha PDF och de två e-boksformaten Epub & Mobi.

Utöver det så håller jag på och rensar i bokhyllorna. Snarare än att grilla en väldans massa korv på de böcker jag tänkt sålla ut så tänkte jag först kolla om någon annan vill ha dem. Se nedan över vilka böcker som finns att plocka upp i centrala Göteborg.

Böcker som skänks bort

Måndag 29:e september kör jag iväg de som är över till någon second hand-butik i Göteborg, så skynda på med att bestämma dig 🙂

01-the-design-of-everyday-things-donald-a-norman 25-pro-linq-language-integrated-query-in-c-sharp-2008-joseph-c-rattz 24-teach-yourself-mysql-in-24-hours-julie-c-meloni 23-the-ruby-programming-language-david-flanagan 22-beginning-c-sharp-2008-from-novice-to-professional-christian-gross 21-professional-c-sharp-2008-christian-nagel 20-beginning-asp.net-3.5-in-c-sharp-and-vb-imar-spaanjaars 19-professional-asp.net-3.5-in-c-sharp-and-vb-bill-evjen-scott-hanselman-devin-rader 18-microsoft-.net-framework-3.5-asp.net-application-development-self-paced-training-kit 17-beginning-scala-david-pollak 16-lar-dig-c-sharp-pa-3-veckor-bradley-l-jones 15-teach-yourself-ado.net-in-24-hours-jason-lefebvre 14-professional-asp.net-1.1 13-begiining-ios-4-application-development-wei-meng-lee 12-learning-wcf-michele-leroux-bustamante 11-beginning-ajax-chris-ullman-lucinda-dykes 10-asp.net-2.0-mvp-hacks-and-tips 09-professional-asp.net-2.0-xml 08-asp.net-bible-mridula-parihar 07-active-server-pages-eric-a-smith 06-an-information-systems-approach-to-object-oriented-programming-kyle-lutes 05-xml-bible-elliotte-rusty-harold 04-beginning-xml-david-hunter 03-building-a-web-2.0-portal-with-asp.net-3.5-omar-al-zabir 02-dont-make-me-think-steve-krug

Om du hittar något du vill ha så kan det plockas upp i närheten av centralstationen i Göteborg. Skicka ett mejl till info a webbstrategiforalla.se, nämn titeln på det du vill ha och förslag på när i anslutning till arbetstid du kan träffas vid centralstationen i Göteborg. I sista hand kan jag skicka böcker per post men då mot att ha fått frakten förbetalt via Swish.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.