Stäng
Engelsk version av boken släpps i höst

Engelsk version av boken släpps i höst

Den engelska versionen av boken beräknas bli publicerad i november, något uppdaterad dessutom. I dagarna har jag korrekturläst ett första varv, sedan skall en vän från generation Y ta ett varv, för att slutligen korrekturas av en webbkunnig person med engelska som modersmål. Apropå generationer, ett ord jag använder i boken för att beskriva webben, så tillhör jag, enligt Wikipedia (och någon kanadensare vid namn Don Tapscott), tydligen Internetgenerationen. Det känns på något vis lovande, men jag får väl medge att jag aldrig hört talas om varken webben eller internet innan 1996, och det vid 18 års ålder…
Men visst var det fängslande när jag väl kom i kontakt med webben, via skolbibliotekets datorer, sökandes (Altavistandes?) efter de peruanska, kommunistiska, gerillagrupperna Túpac Amaru och Lysande stigen/Sendero luminoso.

Nåväl, boken kommer publiceras av förlaget Intranätverk, som också håller intranätkonferenser och professionella nätverk kring intranät. Intranätverk har sedan tidigare publicerat Intranätboken Intranät som skapar värde, en bok som sålde slut innan den ens lämnade tryckeriet, där även jag bidrog med ett kapitel. Nyligen släppte Intranätverk boken Digital success or digital disaster? av Mark Morrell och i september kommer Oscar Bergs bok Collaborating in a social era.

Min bok kommer som sagt ut i november. För dig som redan nu vet att du vill ha en kopia så kan du föranmäla ditt intresse på webstrategyforeveryone.com (och få en sjukt bra rabatt på eboken) eller så håller du koll på bokens sida i Intranätverks webbshop.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.