Stäng

Ett offer för Windows Vista?

Vista tycker att jag är ett offerDenna ruta har förföljt mig ett tag. Det är väl Vistas sätt att tala om för mig att Steve Ballmer vill straffa mig för att jag tvingats installera om och inte brytt mig nog mycket om att aktivera operativsystemet. Egentligen är det ju inte så svårt att godkänna att Redmond får reda på att jag återigen har installerat Vista på min dator, men det bär emot rent ideologiskt att behöva göra sån här skit när man trots allt är en betalande kund.

Tyvärr är det nog enklare att ha en piratkopia av många program, men det bär också emot.

Och vadå aktivera? Om Steve Ballmer eller Bill Gates har vägarna förbi kan de själva få titta på min skiva som påvisar att det är äkta grejer jag har installerat.

Om det är något som får mig att fundera på att gå över till killarna som gillar strömming och smoking så är det väl den form av övervakning och trams man råkar ut för från Redmond-gänget.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.