Stäng
Föreläsning: Intranätanalys hos Intranätverk

Föreläsning: Intranätanalys hos Intranätverk

Den 16:e maj körs intranätkonferensen Intranätverk 2017 i Göteborg. Jag har varit med som deltagare många gånger, men denna gång ska jag föreläsa. I vanlig ordning är jag flexibel i vad jag presenterar och kan anpassa mig efter om någon tror jag har någon insikt jag borde dela med mig av, eller om jag borde göra någon specifik research på ämnet.

Intranätanalys ≈ webbanalys fast för intranät / digitala arbetsplatsen

Det ämne jag kommer prata om är hur man jobbar med webbanalys fast applicerat på intranät eller vad som kallas den digitala arbetsplatsen när det gäller det ekosystem av interna kanaler.

På årets konferens får du höra presentationer från bland annat:

  • Petra Graus, Pensionsmyndigheten
  • Annika Lennstam, Transdev
  • Johan Simon, SVT
  • Tobias Mossop, Martin & Servera
  • Karl Brännström, Svenska Spel
  • Marcus Österberg, VGR
  • Mikaela Månsson, KappAhl

Fler talare kommer att publiceras veckorna innan konferensen.

Intranät Expo

Ett uppskattat inslag på Intranätverk är Intranät Expo. Helt enkelt en utställning av intranät där du kan se hur startsidor på andras intranät ser ut. För alla skärmdumpar finns en analys av hur stor andel som används för nyheter, verktyg och annat.

Och de som bidrar med skärmdumpar från sitt eget intranät till expon får också en analys av intranätets startsida alldeles gratis.

Kolla in intranätkonferensen Intranätverk 2017 i Göteborg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.