Close
Webbstrategi för alla som Epub/e-bok på Ipad

Första upplagan av Webbstrategi för Alla nu slutsåld

Händelserik vecka det här. I torsdags släpptes boken Intranät som skapar värde där jag har med ett kapitel om intranätanalys, som grädde på moset fick jag äran att göra Epub-versionen av boken så den är som jag vill ha den på läsplattor, mobilen och Ipads.

Igår stod det dessutom på min utgivares, Vulkans, kundzon att de sålt det sista exemplaret av pappersboken Webbstrategi för Alla. Om det nu stämmer, och inga returer blir av, så får folk framöver hålla tillgodo med eboken från och med nu. Den finns ju att köpa på alla möjliga platser, men mest avgörande är kanske formatet.

Webbstrategi för Alla som ebok

Ska du skriva ut den (skämmes :)) är du säkert ute efter en PDF. Då kan paketet hos Intranätverk funka för dig – 125 spänn och du får alla digitala varianter på en gång.

Ska du läsa i mobilen, paddan eller någon läsplatta i stil med Amazon Kindle, Kobo etc så är det formatet Epub du letar efter.

Köp en bok om webbanalys

Boken Webbanalys – förstå och förbättra användarnas upplevelse tar upp det du behöver kunna för att jobba strategiskt med en webbplats. Den hjälper dig komma igång med mätbara mål och hur du analyserar insamlad statistik. E-boken är nedladdningsbar i formaten PDF, Epub & Mobi. Kostar 99 kr

Köp boken för 250 kr! Beställ boken hos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *