Stäng

FRA-medarbetares personuppgifter uthängda på Flashback

Ibland blir man glad, även fast det kan tänkas vara synd om individerna som tros behöva skyddas från allmänheten, nu när det rapporteras att deras personuppgifter finns tillgängliga på nätet.
Att det nu finns ett så pass stort intresse för att ta reda på vilka dessa är som jobbar med att snoka på Sveriges medborgare borde väl kunna ge våra politiker i det blå laget att förstå att all denna uppståndelse är deras fel.

De anställda kallas för agenter, om man går med på att både ha en sådan titel och är skrupelfri nog att acceptera dessa arbetsuppgifter kan jag tycka att man får skylla sig själv om man får igen med samma mynt.

Får inte svenska folket ha några hemligheter ska f-n i mig inte FRA:s anställda komma undan. De är för tusan en myndighet och jag trodde vi hade lite kvar av offentlighetsprincipen, även fast jag är medveten om att bland annat sjukvården strular med flit när de ska lämna ut information om anställda.

Dock har jag inte kunnat hitta listan. Den hade varit bra att ha så man kan fråga personerna själva om en motivering varför de vill ha lagen, det är en fråga som det politiskt blå laget är mig och många andra skyldig.

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.