Stäng

Googles kunder har inte alla TP-kablarna i switchen

Läkarmissionen gråter ut i gårdagens Aftonbladet om att de känner sig lurade på grund av att deras Google-annonser visas på en tom webbplats med domänen neger.net, de känner att detta rimmar illa med att de hjälper bland annat våldtagna kvinnor i Kongo och alla andra insatser de gör för svarta.

Fritidsresor har annons på alqaida.se, Malmö Aviation på olycka.com och det komiska i detta är att någon har mage att ställa upp i Aftonbladet och medge att man inte läst på om hur Googles tjänst fungerar innan man börjar bränna ut sina pengar till fel mottagare.

Dagens tips: ta en titt under inställningarna och läs på lite slött så hittar du hur du hindrar detta från att hända. Samtidigt kommer du nog få en bättre träffbild av besökarna eftersom de parkerade webbadresserna oftast bara levererar skit.

Imorgon kommer vi att läsa i Aftonbladet att….

Trygg-hansa är vansinniga på Google för att de hjälper pedofiler att välja Trygg-hansa för reseförsäkring (se bild nedan från Google). Det kan möjligtvis inte vara så att Googles kunder är lite för lata och har lätt att skylla ifrån sig?

Reseförsakring för pedofiler

Kolla vilka som just nu vill stötta pedofilerna i deras val av reseförsäkring »

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.