Stäng

Happiness is submission to godzilla

Happiness is submission to godzilla

En klotterattack med viss mening om att förändra budskapet på skylten.

Vad tycker du om budskapet, bättre före eller efter klotter?

Dyslexiförbundet för Funktionshindrade Med Läs- och Skrivsvårigheter.

Ovan skylt noterade jag ståendes i en hiss nyligen. Först tänkte jag att det där skämtet om hur förkortningen av Dyslektikers Riksförbund förkortas typ godtyckligt, sedan tänkte jag att sanningen kanske är hemst. Nu har jag kollat upp detta och tydligen står det för Dyslexiförbundet för Funktionshindrade Med Läs- och Skrivsvårigheter vilket nog en den skummaste variant på namn att förkorta jag sett hittills.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.