Stäng

Idag släpps senaste versionen av Ubuntu

Ubuntus loggaIdag, prick en vecka efter släppet av Windows 7, släpps den nya versionen av Ubuntu (9.10). Denna version kallas för Karmic Koala.

På min bärbara dator har jag under hösten uteslutande kört Ubuntu 9.04 och det fungerar kalas, så jag ska ladda ner Karmic Koala och slänga in den virtualiserat i VirtualBox för att se om jag får ordning på allt så som jag vill ha det innan det blir en ominstallation på riktigt.

Den största frågan alla Ubuntu-hatare ställer sig är nog om det bruna temat kommer försvinna så de måste hitta något nytt att klanka ner på 🙂

Mer om Ubuntu Karmic Koala

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.