Stäng

Ingen surfkurs för mig :/

Så här såg det ut i Lindvallen för en månad sedanBlir dessvärre inte någon surfkurs för min del efter alla krascherna i downhillbanan i Lindvallen. Slog upp en gammal skada i tummen tre gånger om och så tycks det vara grus i ett knä. Håller på och redigerar ihop en film men det är 50 Gb material att gå igenom så det tar lite tid, bilden ovan är bland de 5 första gigabyten.

Däremot har jag hittat en annan person som ska åka på Binero-Lapointkursen i Stadt i Norge i mitt ställe, nämligen Maria Josefsson. Maria har jag känt sedan hon var liten och hon har delat ut en del smisk när vi kört motocross.

Maria kan till skillnad från mig simma klart mycket bättre 🙂
Här är några frågor till Maria.

Hej Maria! Vem är du?

– Jag är 16 år och ska imorgon börja tvåan på Natur med tillvalet vindsurfing. Jag är fysiskt aktiv och har tränat de flesta sporter. Mest av allt artistisk gymnastik, taekwondo, motorcross, tävlingsimning och dans. Jag är glad, väldigt utåtriktad och har lätt för att ta kontakt och lära känna nya människor.

Hur känns det att ha fått Bineros surfkurs av Marcus?

– Jag är mycket glad att ha fått surfkursen av Marcus och ser verkligen fram emot att åka på Bineros surfkurs. Jag är däremot lite osäker på bloggandet då jag inte bloggat så mycket förut, men jag lär mig.

Har du surfat eller gjort något liknande förut?

– Vindsurfingen gjorde jag som tillval nu i tvåan och har under sommaren tränat med gymnasiet. Kommer träna i snitt 3 gånger per vecka när skolan drar igång. Jag har innan vindsurfat när jag var 7-8 år, då jag också åkte en del skateboard. Jag har prövat på någon gång på surf träningarna att vågsurfa, men det har varit med stora brädor.

När ska du åka?

– Jag ska åka 5-9 september.

Är du en god simmare?

– Ja, jag är en god simmare, tävlingssimmat i 1 år. Gillar verkligen vatten.

Har du full koll på norsk surfslang nu?

– Om jag har koll på Norsk surfslang? Nej inte direkt, finns det några sådana? I så fall hoppas jag att jag kommer lära mig några och har lite nytta av vindsurfings namnen.

Hang ten är:
a) ett klädmärke b) en surfrörelse c) en skateboardrörelse d)
samtliga föregående

– Hang ten är: d)samtiliga föregående

Binero är:
a) En sifferlek, liknande sudoku b) Ett webbhotell c) En valuta d) samtliga föregående

– Binero är: b) Ett webbhotell
Tydligen är det även en sifferlek som Göteborgs-Posten kört…

På Binero webbhotell kan du:
a) lägga upp din hemsida b) lägga upp din
mail c) lägga upp din domän d) samtliga föregående

– På Binero webbhotell kan du: d) samtliga föregående.

Jag önskar Maria lycka till med surfandet. Själv kommer jag nog tillbringa helgen med att koda på systemet bakom denna webbplats så det blir mer “webbhotellsvänligt”, dessutom kanske filmen från Lindvallen blir klar.

Maria kommer blogga från surfkursen på ninjablogg.se, som så klart ligger på ett konto hon fick av Binero.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.