Stäng

Installationsprogram som käkar hårddisk helt i onödan?

Sitter på jobbet och försöker få installera Service Pack 1 till Visual Studio 2005. Med betoning på försöker.

Det är en virtuell PC med Windows 2003 det handlar om, den hade 2.1 Gb ledig plats på hårddisken. Dra av 442 Mb för själva servicepacket och föreställ dig att uppdateringen knappt hinner starta innan det är slut på hårddisk.

Inte för att jag skrivit några service pack eller installationsprogram, men jag undrar verkligen vad tusan det är som fyller min hårddisk? Med tanke på att hela min installation av Visual Studio 2005 tar 900 Mb så borde det väl inte gå åt drygt 1 500 Mb för att packa upp grejer som ändå inte ska installeras?

Puss på dig som kan tala om för mig varför jag har orimliga förväntningar på detta service pack 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.