Stäng
Intervjuad av Digitala Strateger

Intervjuad av Digitala Strateger

På Linkedin finns en grupp kallad Digitala Strateger i Sverige, som du förstår avhandlas digital strategi i olika former i den gruppen. Den har cirka 2500 medlemmar, innehåller givande tips och ofta bra diskussioner.

Ett nyare tillskott är att fråga tre frågor till experter inom olika ämnen. Denna vecka fick jag äran att besvara dessa frågor – som superaktuell med min nya bok som släpps imorgon 🙂

Frågorna är:

  1. Varför är digital strategi viktigt enligt dig?
  2. Hur håller du dig uppdaterad runt ämnet digital strategi? Finns det några experter, bloggar eller sajter du kan rekommendera att följa?
  3. Om du skulle ge tre bra råd runt digital strategi, vilka skulle det bli?

För dig som inte är medlem i gruppen kan du läsa intervjun på DigitalaStrateger.com och vill du gå med i gruppen kan du ansöka på Linkedin-sidan.

Utöver att e-boken för boken om Webbanalys släpps imorgon både till de som förbeställt och som köper under dagen så kommer ett nyhetsbrev ut. Nyhetsbrevet ger statistik om användbarhet och prestanda från världens 10 000 största webbplatser. Så du som vill jämföra din webbplats med de största är det läge att omgående anmäla dig till nyhetsbrevet

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.