Stäng

Iphone-app säger Hello World

Min Iphone-app som säger hello worldI min strävan att vara jämndålig på samtliga utvecklingsmiljöer har jag nu börjat bygga även för Iphone 🙂

Att ha gått från Visual Studio, till Flash Builder och nu landat i Xcode gör inte livet lättare. Först på listan över appar att provbygga är något med geoposition, sedan blir det nog “skateboard-yatzy” eller liknande underhållnings-app.
Efter det vet jag inte, några önskemål? Mejla mig ett uppslag så får vi se – har ju en del tid på jobbet att lägga på sådant också.

Någon som har handfast tips på hur man slipper betala 99$ till Apple för att provköra sin app på några telefoner? Min är sedan idag jailbreakad med Cydia, iOS4 och 3GPS. Alla tips jag hittar på hur man gör detta är flera år gamla…

Förutom att följa tutorials på nätet har jag även varit inne i en bokhandel *sigh* och köpt Iphone SDK Development – det blev nog sista boken köpt AFK då det är uselt utbud och dubbla priset mot att handla på nätet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.