Stäng

Jag har uppdaterats till den senaste versionen av Firefox

Du har uppdaterats till den senaste versionen av Firefox

Du har uppdaterats till den senaste versionen av Firefox.

Tack för att du tog dig tid! Den här uppdateringen gör dig säkrare på nätet.

Så står det när jag nyligen uppdaterade flickvännens dator från Firefox 2 till Firefox 3. Är det en klantskalle på översättning eller menar de så pass direkt att jag numera personligen har förmågor från nyaste Firefox även när jag inte är i närheten av en dator?Och att den uppdateringen “gör mig säkrare på nätet” låter som om nätet har mer att frukta från mig än att min dator skulle kunna få in illvillig programvara.

Det man kan hålla med om är att jag tagit mig tid för att uppdatera datorn. 1 rätt av 3 påståenden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.