Stäng

Jävlas med FRA – här kommer tipsen du behöver

Tänkte ta och delge ett tips som skulle spara väldigt mycket av svenska skattepengar. Istället för att börja använda skyddade nätverk, som Tor eller Freenet, och börja kryptera informationen så kan du göra några enkla saker.

Eftersom du inte har något att dölja så är det lovvärt om de inte bidrar till att komplicera och använda FRA:s tuffa utrustning.

Så här hjälper du FRA att spara skattepengar

 1. Ha alltid med fra@fra.se (gärna fler adresser) som mottagare i samtliga e-postmeddelanden du skickar. Inled varje mejl med “Till FRA” och avsluta med frågan “Vad tycker ni på FRA om detta?” så finns en god risk att de måste både svara och diarieföra mejlet.
 2. Spara alla dina loggar från din lokala brandvägg, IM-program etc och skicka dagliga mejl till fra@fra.se där du frågar om de lyckats fånga denna information och huruvida något av det fastnade i deras påstått avancerade filter. Borde man inte ha rätt att veta sådant på grund av Registerlagen?
 3. Bygg egna e-postskript som skickar struntmejl med “farliga” ord. Se till att dessa skickas så de passerar svensk gräns, exempelvis från egen SMTP-server till ditt egna Hotmail-konto. Inkludera dynamiska meddelanden med påhopp på de där personerna som snokar i mejlen.
 4. Underlätta för svenska folket att förstå vad det handlar om genom Googlebombning. Länka orden Storebror ser digÖvervakningssamhälle suger, 1984, Personlig integritet är för mesar och Vi snokar i din e-post till http://www.fra.se på din blogg eller webbplats.
 5. Lägg in en mejlfot på alla dina e-postmeddelanden, här är ett förslag från Flashback som kanske ger utslag i FRA:s system:
  cyanid silvia reinfeldt riksdagen budmail usd trace tracking
  sakerhetspolisen bomb zieg heil allah muhammed prophet krypt dold
  thepiratebay torrent h.m. carl xvi gustav c4 vapen staten hasch hash
  kola weed polisen omar iran korea usama ak47 ak-47 minister mord säpo
  anna lindh säkerhetspolisen .mp3 .zip .tar .gz .iso .bin fra FRA
  bodström qaida bodstrom carl philip h.k.h. salvia meth ecstasy E
  fullmakt exstacy thc dollar eu tullen palme muslim sahlin irak .gov .mil
 6. Meddela FRA de saker de vill veta utan att de behöver lägga pengar på att spana. Exempelvis kan jag redan nu tala om vilka obekväma böcker jag har – så ni kan kalla hem killen med trädklättrarutrustning och kikaren som ni sänt ut för att spana på livsfarliga Svenssons som undertecknad. Här kommer listan:
  Guerilla Warfare av Ernesto Che Guevara
  The Prince av Niccolo Machiavelli
  Koranen av den allsmäktige Allah, nedtecknad av Muhammed FRA: Visst har jag en störande literatur hemma? Dessutom är min farsa gammal vänsterpartist medan de fortfarande hette kommunisterna. Som de små lydstats-fjantarna under USA ni är så är det väl bäst ni spärrar in mig direkt på någon av USA:s “happy-camps”, eller kanske skickar mig på “semester” till Egypten där de har bättre förhörsmetoder 😀

Drog ett mejl till FRA, spänd förväntan på när/om jag får svar

Mottagare: fra@fra.se
Avsändare: Marcus Österberg

Innehåll:
Hej FRA

Ni verkar ha hamnat i hetluften just nu. Jag har tre funderingar om er verksamhet:
– måste ni diarieföra alla inkommande mejl på officiella adresser, som denna fra@fra.se?
– på vilket sätt påverkas ni av registerlagen och offentlighetsprincipen?
– kan jag ange någon information till er för att få reda på om jag hamnat i registret?

Trevlig midsommar
/marcus
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Marcus Österberg
Informationssystemskonsult

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.