Stäng
Kodexempel för dig som är nyfiken på HTML5

Kodexempel för dig som är nyfiken på HTML5

Nu har jag börjat lägga ut lite kodexempel på HTML5 från det jag lärde mig på kursen. Det kommer nog ta ett tag att få ut allt, men redan nu ligger grunderna ute.

Senare följer också mer ASP.NET MVC-varianter av samma saker.

Det jag så här långt sett mest möjligheter med är nog att lagra data lokalt i webbläsaren. Fantastiskt bra för mobila webbappar, eller One Web som vår lärare predikade flitigt, då man ofta kan ha varierande uppkoppling och ibland ingen alls. Med lokal lagring är det inget som måste drabba användaren speciellt hårt. One Web känns inte helt kompatibelt med Mobile first så vi får se hur jag resonerar när jag sovit på saken.

Just nu undersöker jag möjligheterna att basera en webbplats helt på jQuery Mobile med dess teman, för att sedan ha tillägg för riktiga datorer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.