Stäng
Korrekturläsare sökes

Korrekturläsare sökes

Min förläggare Intranätverk kommer under 2016 att släppa en bok på engelska om intranät. Jag hoppas få med ett översatt kapitel om intranätanalys. Därför söker jag nu dig som är intresserad av att korrekturläsa mitt kapitel.

“Experts in the field of intranets are welcome to contribute a chapter. We are looking for chapters on user requirements, information architecture, usability, content management, stakeholder management, project management, writing, search, statistics and measuring, video etc.”
– Intranätverk

What’s in it for me?

Jo, du som hjälper mig med mer än en bagatellartad insats kommer få åtminstone e-boken så fort den blir tillgänglig. De två personer som hjälper mig mest kommer får varsin signerad kopia av boken när den väl kommer på papper.

Och varför vill Marcus vara med i denna bok?

Svaret på den frågan är ganska enkel. Dels för att det känns mäktigt att bidra till en bok där mina idoler i branschen troligen har ett bidrag, men också för att jag vill sprida missionen om att sluta betrakta intranätanalys som ett dåligt samvete och faktiskt börja ta tag i det.

Jag tror och hoppas att mitt bidrag i ämnet kan ge ett handfast förslag på arbete till de som vill göra intranäten mer användarcentrerade, mer tydliga i vilken nytta man är ute efter, mer mätbara, mer uppenbart verksamhetskritiska och mindre dåliga för sina användare på den sorts prylar de väljer att använda.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.