Stäng

Loopia fortsätter att misshandla sina kunder

Eller vad tycker du kring deras välj din kompensation själv-historia nedan:

  • 1 GB extra lagringsutrymme för din e-post (värde 2 028 kr per år)
  • En extra MySQL-databas i ett år (värde 447 kr inkl startavgift)
  • Ett extra FTP-konto i ett år (värde 369 kr)

Först och främst undrar man hur de tänker när de skriver värde. Jag kan lova att 1 gig mer i lagring för min e-post har exakt inget värde, kör med POP3, annars vet man ju inte om man kan läsa mejlen när Loopia har en dålig vecka.

Vad ska man med en extra MySQL-databas till? Har redan en och det är väl bara att namnge tabellerna bra. Alltså inget värde.

Vad jag nu som ensam hanterare av kontot ska med ett extra FTP-konto till övergår mitt förstånd. Faktiskt.

Loopia var faktiskt bra en gång i tiden, åtminstone när jag hoppade på tåget. Nu några bortsupna domäner och icke-fungerade mejl under flera veckor senare så kunde de lika gärna spotta mig som kund i ansiktet direkt istället för att låtsas att de bryr sig.
Mejlstrulet ställde till det för mig på ett högst dramatiskt sätt eftersom jag eventuellt höll på att hamna i tvist – och skulle så klart notifieras per e-post under denna period. Andra som hänger på Webmaster Network har rapporterat att de förlorat ordrar från sina webbutiker som var värda 20 000 kronor, då känns också ovan erbjudande som att det är en bra kompensation.

Det enda Loopia kan göra för att återfå förtroendet är att bjussa på ett års kontoavgift, men det har de garanterat inte råd med.

Läs mer om Loopia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.