Stäng

Min Iphone är fantastisk

E-postprogrammet i Iphone - iOS4Iphone är en otroligt hypad telefon. Jag har haft min i snart ett år och jag kan nog tycka att det inte bara är en bra upplevelse med en Iphone.

Som bilden till höger exempelvis då jag försöker radera spam i mobilen. Det går dessvärre inte om avsändaren har joxat med tiden.

För några veckor sedan hängde sig telefonen senast, det gör den en gång i månaden, och denna gång funkade det inte att hålla in avstängningsknappen för att starta om den. Mitt i natten, mitt ute i skogen och utan manual är inte kalas då.
Tur då att det bara finns två knappar att hålla in, det var tydligen så det skulle göras insåg jag efter att ha skruvat isär skiten och letat batteri.

Jag är inte en av dem som gnäller över Itunes dock. På Macen har jag inget annat vettigare att välja på, men på Windows-burken fungerar faktiskt Mediamonkey helt klockrent för musiköverförande – ett program som är bra oavsett eventuell koppling mot musikspelare.

Om jag snubblar över en Android-telefon med vettig multitouch och trevligt gränssnitt så känns det som dags att byta inom ett år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.