Stäng

My Vista is fantastic

Inget ljud i VistaVad välkomnar en efter en dryg och lång arbetsdag till 23:30 (nu blev jag visserligen klar först vid 02), jo ett motvilligt j-vla Windows Vista.

Igår loggade jag in via Remote Desktop från min bärbara, nu loggade jag in som vanligt på den stationära och då visar sig Windows Vista från sin bästa sida.
Jag som trodde att jag skulle runda av arbetsdagen med en stunds lyssnande på 80-talsremakes av Belinda Carlisles låt Circles in the Sand, Toy Soldiers och fransk webbradio…
Tur att min dator dygnet runt får igen och laddar upp linux-distar + jobbar med databaserna, annars skulle den nog få följa med min jobbdator ner i kanalen inom kort 🙂

Det börjar bli tjatigt, men jag får väl återigen kolla med min grafiskt lagda kollega Kai om det inte är dags att vårt gemensamma avsky för Vistas egenheter borde resultera i att producera en driva klistermärken med “My Vista is fantastic” och dela ut på alla andra drabbade på kontoret…
Många grejer med Vista är sånt jag gillar och vant mig vid sedan jag kört operativet ända sedan det släpptes, dock har en vettig skeptisk inställning infunnit sig för Windows 7. På något sätt känns det som att Microsofts snack om att det är “skruvande under ytan” som är poängen med Windows 7 stämmer alldeles utmärkt + lite eye candy.

Weee, nämen se på f-n, det går att sätta ett schema på när skrivbordets bakgrundsbild byts ut och filkopiering syns med en progress-bar nere i aktivitetsfältet. Sånt skiter man ju i fullständigt.

Har du hittat något konkret och nyttigt som inte ligger under ytan på Windows 7 är jag idel öra, själv har jag bara hittat ögongodis jag inte behöver.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.