Stäng

Ny form och nytt system bakom webbfunktion.com

Den nya varianten av webbfunktionIstället för att titta på Olympiska spelen eller klura på vad jag ska bli när jag blir stor tog jag mig en kväll för att fixa det absolut nödvändigaste för att byta till den nya versionen av mitt publiceringssystem. Främsta skillnaden är ett annat tema för er besökare och garanterat en hel del nya buggar 🙂

Anledningen till att jag kodat om allt är för att träna på objektorienterad programmering och så är allt i redigeringsläget ombyggt nu för att vara mer rakt på sak.

Det finns massor kvar att göra med allt möjligt men det ska bli intressant att se hur det fungerar. Delvis ska det bli kul att se hur Google tar detta med att jag byter samtliga adresser på sidan – ett spännande experiment.

Är det något du stör dig på med den nya varianten? Skicka in en kommentar på detta inlägget.

Här har du motsvarande sida fast med aktuell design.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.