Stäng

Rapporter

Ladda ner rapporter om webbanalys, SEO, webbstrategi och webbutveckling i stort. Rapporterna är gratis, och din frivilliga motprestation kan vara att anmäla dig till nyhetsbrevet. Rapporterna produceras genom en blandning av metoder från data science/machine learning samt redaktionellt skrivna analyser och insikter baserat på insamlad data.

Rapporterna

Rapporterna erbjuds i två format, dels PDF men också EPUB då det är e-böckernas motsvarighet till responsiva webbplatser – mer läsbart på olika storlekar av skärmar. Ibland finns även bakgrundsmaterial att ladda ner för den extremt vetgirige.

Har du önskemål? Hör av dig!

Missa ingen rapport – anmäl dig till nyhetsbrevet

Om du prenumererar på nyhetsbrevet går du inte miste om några rapporter eller analyser. Ibland kommer du dessutom erbjudas gratisböcker, rabatter eller liknande, men endast i samband med normalt innehåll. Vi är själva lättirriterade när det kommer till säljande epost och försöker hålla en mycket god marginal.

Jag vill anmäla mig till nyhetsbrevet

Vad händer med min mejladress?

Efter registreringen får du vårt nyhetsbrev, som du givetvis kan avsluta när du så önskar. Nyhetsbrevet skickas via Mailchimp så det är definitivt inte svårt att avregistrera sig.

Du som redan får nyhetsbrevet kan lägga in samma adress på nytt, det blir bara ett sätt att bekräfta att du gillar innehållet på den här webbplatsen.

Som prenumerant på nyhetsbrevet kommer du få mejl med nedladdningslänk när det kommer nya rapporter. Utöver det brukar det emellanåt komma något exklusivt material enbart till prenumeranterna.

Anmäl mig till nyhetsbrevet