Stäng

Reflektioner om #blogg100 under 2015

Det här var mitt första år som deltagare i #blogg100. Egentligen behöver jag väl inte någon hjälp att komma igång med mitt skrivande med tanke på att det är typ det enda jag gör. Men jag har ändå märkt att det har blivit lättare att skriva mycket nu när jag fokuserat ännu mer på det.

Jag har blivit bättre på att skriva anteckningar skyndsamt, inte minst märktes det under Intranätverk i maj när jag skrev ihop 22 sidors rätt ok anteckningar på två dagar.

En annan tydlig skillnad är att den skrivande processen pågår ständigt numera. Hade jag haft en vattentät mobil hade den följt med i duschen då jag blir stressad av att inte kunnat anteckna uppslag för skrivande var jag än befinner mig. 

Vad händer nu?

Nu kommer jag ta en liten paus från det dagliga skrivandet. Därefter kommer jag jobba hårt på den engelska versionen av Webbstrategi för alla, därefter blir det boken om webbanalys. Emellanåt kommer jag givetvis skriva lite här på WFA, men sen råkar jag ju ha semester också – då jagar jag svamp för fullt i de dalsländska skogarna 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.