Stäng

Slutar på Softronic/Modul 1 och börjar på NetRelations

För den som ännu inte hört det, och faktiskt bryr sig, så slutade jag i förra veckan på Modul 1 och har idag skrivit på för webbyrån NetRelations.

Inför Softronics uppköp tänkte jag att det bara kunde vara bra grejer som skulle hända av att bland annat bli fler lokalt i Göteborg, något jag råkade nämna till några kollegor. Detta blev jag påmind om ofta efter att vi flyttade över till Softronics kontor.
Efter 2 veckor i Krokslätt fick jag nog och sa upp mig vilket firades av frugan och två kompisar när jag kom hem, en flaska Pol Roger låg tydligen och skräpade inför någon framtida webblansering 🙂

1:a april börjar jag på NetRelations och kommer i huvudsak att jobba med EPiServer CMS 5 & 6 som systemutvecklare och med sökordsoptimering. Efterhand lär det bli allt mer säljstöd, arkitektur och redaktionella frågor.
Det här kommer bli grymt spännande och det lär passa mig bättre än mycket annat om jag tittar på resultatet av vad mina framtida kollegor lyckas producera.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.