Stäng

Spotify Premium-konto avslutat

Nu har jag avslutat mitt premium-konto hos Spotify

Idag fick det vara nog och följaktligen stängde jag av premium-kontot på Spotify och nöjer mig med att eventuellt köra med gratisvarianten (reklamfinansierade varianten) om jag nu mot förmodan kommer att bry mig igen om Spotify.

Det jag har kommit fram till är att Spotify blivit drastiskt sämre de senaste veckorna. Mycket stor andel av den musiken jag hade i mina spellistor har tagits bort, och av de mängder med låtar som Spotify menar att de lagt till verkar inget intressera min musiksmak.
Med andra ord är min egen gamla CD-samling intressantare och inte minst billigare.

Hur funkar Spotify för dig? Hittat någon annan bättre tjänst?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.