Stäng

Studentis Group i konkurs

Studentis Group i Borås har gått i konkursStudentis Group (556704-6528), som köpte festivalinfo.se av mig för 3 år sedan [1], har nu gått i konkurs enligt en advokat som just ringde mig. Studentis webbplatser värda att nämnas är:

Synd att de inte fick det att fungera. Anade att detta skulle bli resultatet då de olägligt nog gick in i ett rekonstruktionsförfarande i december 2009.

Frågan är ju då om jag som med fordringar på Studentis Group, och äganderättsförbehåll på festivalinfo.se, ska försöka driva festivalinfo vidare eller hoppas på att det blir pengar över i konkursboet även till mig?

Någon annan som är intresserad av att ta över festivalinfo.se så kan jag förmedla kontakt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.