Stäng

Swedbanks internettjänst offline – har de glömt betala sina räkningar tro?

Swedbank.se offlineÅtminstone hindrar de mig som redan är sent ute med några räkningar från att göra rätt för mig.

Nog har man hört talas om att finanskrisen slår hårt mot bankerna, men att de skulle hindra mig från att göra deras jobb åt dom och samtidigt betala dom för besväret trodde jag inte.
Eller har jag tolkat det här fel med att jag låter banken använda mina sparade pengar, de helst inte har någon kontakt med mig samtidigt som jag med mössan i hand är glad att pengarna åtminstone inte minskar i värde i min madrass istället 😀

Humor är texten nedan:

Please ask the administrator to look for messages in the server´s error log.

Ska jag som kund veta hur jag kontaktar administratören för Swedbanks internettjänst?

Faktum är att jag märkligt nog råkar ut för att både Swedbanks och SEB:s internettjänster är offline eller har andra typer av problem flera gånger per år. Vore intressant att se statistik, om det finns, på hur bankerna står sig på att hålla sina webbtjänster åtkomliga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.