Tagg: Binero

Ingen surfkurs för mig :/

Blir dessvärre inte någon surfkurs för min del efter alla krascherna i downhillbanan i Lindvallen. Slog upp en gammal skada i tummen tre gånger om och så tycks det vara grus i ett knä. Håller på och redigerar ihop en film men det är 50 Gb material att gå igenom så det tar lite tid,… Läs mera »

Vann en surfbräda och nu semester i Lindvallen

Idag rundades Webcoast av, och som en händelse blev mitt föregående blogginlägg belönat med en surfbräda från Binero och i det ingick en surfkurs i Norge med Lapoint! Jävligt kul, kan inte komma på att något jag skrivit tidigare har blivit uppmärksammat på det viset!

Webcoast: Anteckningar från lördagen

Webcoast dag 2 är nu över och festen tar vid för de som inte laddar inför morgondagens pass. Upptäckte Bineros tävling om en “surfplatta” där en kurs i att vågsurfa ingår. Är visserligen något skraj för vatten men tänkte ändå tävla, någon gång ska vara den första att pröva på surfing – i somras bet… Läs mera »

Loopia är Sveriges sämsta webbhotell alla kategorier

En lång följetång för oss Loopia-kunder har sedan sommaren mynnat ut i att till och med konkurrenterna angriper Loopia [IDG] nu när Jonathan Sulo, tidigare anställd på Loopia, går loss på Loopia och menar att de mörkar om bekymren med e-postsystemet. Loopia menar att inga e-postmeddelanden studsar tillbaka till avsändaren, dock finns massor med webbplatser… Läs mera »