Tagg: E-bok

Webbstrategi-boken finns för omgående leverans

Webbstrategi för alla - nu ute i en andra upplaga

Du som avvaktat för att köpa den andra upplagan av Webbstrategi för alla kan sluta vänta nu. Den finns nu som pappersversion för omgående leverans av mitt förlag Intranätverk. Dessutom till introduktionspris hela februari! Kolla in nya Webbstrategi för alla – 250 kr för tryckt version och e-bok på köpet!

Mikrosajters fördelar och nackdelar

Exempel på mikrosajt

Har den senaste månaden jobbat en hel del med att formge (och avgränsa) ett förslag på mikrosajt åt min arbetsgivare. Läser man vad folk tycker och tänker på webben får man en ganska blandat intryck om hur gångbart det är.

E-boken Webbstrategi för alla till halva priset

För dig som inte ännu skaffat boken, eller om du kanske också vill ha en digital version av den, så är priset nu under september halverat. Nu kostar den 7,5 dollar om du köper den på Smashwords.com och anger koden SE63A. E-boken är i formatet EPUB vilket kan sägas vara en form av böckernas motsvarighet till responsiva… Läs mera »

Guide: Skapa en e-bok i formatet EPUB

Webbstrategi för alla som Epub/e-bok på Ipad

Det här är ett inlägg för dig som vill skapa en e-bok, digital trycksak eller hur du nu ser på saken. Till skillnad från en PDF man skickar ut är en sann e-bok något av e-böckernas motsvarighet till responsiva webbplatser och ett riktigt bra komplement till en  webbplats (vilket nog ofta gör att man slipper… Läs mera »

Klar för korrekturläsning

Nu är grundmaterialet klart till boken. Det blev 146 sidor och en Wordfil på 32,2 Mb. Min bok är alltså jämfört med det första kalkylprogrammet, VisiCalc som vägde in på under 0,032 Mb, minst tusen gånger så stor. Det återstår att se hur tongivande för framtiden min bok är jämfört med VisiCalc 🙂 För dig som… Läs mera »