Tagg: Festivalinfo

Webbanalys för alla

Trafik i Göteborg

Under 2014 var det en stor och mäktig grej för mig att släppa en bok om webbstrategi. Mottagandet var bättre än jag kunnat tro då jag egentligen inte räknade med att någon alls skulle bry sig. Så varje köp och kommentar om att någon spenderat sina pengar på min bok överväldigande mig på ett personligt plan…. Läs mera »

Designa din webbplats baserat på data

Mobiloperatören 3 (tre) irriterar med erbjudande

Det finns många namn på det jag nu tänkt skriva om, design with data, data-driven organisations, bland annat. Det det hela går ut på är att använda data för att optimera kundupplevelsen samtidigt som man maximerar inkomsterna. Med hjälp av denna designstrategi tillåter man sig styras av vad ens data visar. Det är en ganska… Läs mera »

Festivalinfo.se fyller 10 i år

Dessvärre möts man av ett felmeddelande när man letar efter festivaler eller konserter, och så har det sett ut i flera dagar. Till en början efter försäljningen brukade jag skicka in felrapporter och hjälpa till med att lösa problemen men numera låter jag bli, det är ju trots allt tre och ett halvt år sedan… Läs mera »

Roskildefestivalen har tagit fram en Iphone-app

Nyligen släppte Roskildefestivalen sin app till Iphone. Funktionerna de valt är ungefär samma som jag skulle ha valt om jag gjort appen själv. Det här är den första appen jag känner till bland de nordiska festivalerna. Sedan tidigare har Glastonbury haft en – en app som baserats på något ramverk som flera andra arrangörer använder.

Studentis Group i konkurs

Studentis Group (556704-6528), som köpte festivalinfo.se av mig för 3 år sedan [1], har nu gått i konkurs enligt en advokat som just ringde mig. Studentis webbplatser värda att nämnas är: Student.se – community för studenter. Festivalinfo.se – portal/community om festivalinformation. MVGplus.se – uppsatser för studenter. Abandonia – community kring gamla spel.

Skatteverket har insett att bloggare tjänar pengar

Så här i deklarationstider, för oss som är sent ute i morgon, så har Skatteverket varnat bloggare att de kommer granskas. Detta meddelades i början på april. Visst, det finns säkert bloggare som tjänar massor med pengar, jag misstänker dock att de är få och att den absoluta merparten får varuprover som enda ersättning.

Säkra vårtecken siktade

Solen värmer på kinderna, fåglarna kvittrar av lycka, knoppar börjar slå ut på träden och Studera.nu har återigen kraschat. Vissa grejer är regelbundna som få, och att vara driftansvarig för sajter som vid korta tidsperioder har hysteriskt mycket mer användare måste vara onödigt spännande. Andra som jag antar har lite av samma problem är Skatteverket… Läs mera »

Ansträngningar efter arbetstid brukar ge resultat

Så här når lågkonjunkturen börjar märkas på allvar, eller åtminstone kanske fruktas, inom min egen bransch återigen så känns det lite som en repad skiva som hoppar tillbaka till ett gammalt spår. Precis som sist det begav sig, fast då med IT-bubblan, finner jag en massa kreativitet som måste få komma ut. Så pass mycket… Läs mera »

Bläddra till sida: