Tagg: Filip Andersson

Bok om webbstrategi på svenska – Webbmanifestet

Har legat i startgroparna i några månader för att påbörja en bok om webbstrategi. Arbetsnamnet är Webbmanifestet och tanken är verkligen att det ska bli ett manifest snarare än någon gör-det-själv-bok med kodtips, hjälp att välja produkter eller annat som redan många har skrivit om. Tanken är att den släpps som print-on-demand och kan uppdateras… Läs mera »

Bidraget till Codemocracy blev Edemokrat.se

Under lördag-söndag deltog jag och en driva med kompisar i programmeringstävlingen Codemocracy i Stockholm. Vi hade på förhand diskuterat vad vi störde oss på inom det temat som tävlas kring och kom snabbt fram till att vi saknar transparens gentemot den dagliga politiken. Alltså skulle vi bygga något för att ge bättre insyn för medborgarna…. Läs mera »

Gör din egen felsida för HTTP Error 404

Jag och min fotograferande kompis Filip Andersson har lekt lite med publiceringsverktyget ikväll. Det sista vi gjorde var en felsida för när någon hamnat på en sida som inte finns. Detta är på inget sätt fulländat då det ska till en felsida vid programmeringsfel där jag som utvecklare hävdar att det åtminstone fungerar på min… Läs mera »