Tagg: Humor

Utforma error 404-sidan för att underhålla

Rum 404 på Scandic Hotell

I boken Webbstrategi för alla så ges ett antal tips på hur man utformar sin Error 404-sida för att den ska vara användbar och nyttig. Något som man däremot inte har plats med i en tryckt bok är att lista en massa exempel på hur dessa sidor kan tänkas se ut. Dessa sifferserier är något… Läs mera »

Hur ska en bra 404-sida funka?

404-felsidan på Webbstrategi för alla

Det är väldigt mycket man ska tänka på när man bygger en modern webbplats. En sak som tycks vara lätt att glömma bort är att tänka sig in i användarens sits och att hantera avvikelser på ett bra sätt. Som beställare eller utvecklare är man inte en så värst representativ som användare när man testar… Läs mera »

Konstiga bilder

Väldigt instruerande och uppenbar förklaring för oerfarna föräldrar. Antar att detta är det enda man behöver veta som certifierad förälder. Det mesta verkar styras av helt vanliga datorer idag, och är det inte blåskärm på bankomaten så behöver Windows-datorn på flygplatsen starta om för att Windows Update vill installera Windows Genuine Advantage – vilket vi… Läs mera »

Google Suggest FTW

What are these strawberries doing on my nipples i need them for the fruit salad Det här med type-ahead är inte alltid så enkelt om man har stora datamängder. Får se hur mycket jag skrattar i höst när jag byggt en sådan funktion till en kund utan att ha kontroll över datakällan 😀

Jordens rotation mörklägger hela nordamerikanska kontinenten

Digg.com hjälper till att sortera nyheter som nätets användare gillar. Ibland kommer det dessutom med ett och annat fantastiskt roligt inslag som det här om att “Earth´s Rotation Plunges North America Into Darkness” som kommer från The Onion och beskriver på ett dramatiskt sätt det relativt normala i att det blir mörkt åtminstone en gång… Läs mera »

Bläddra till sida: