Tagg: InfoGlue

Vilket CMS är bäst på webbprestanda och mobilvänligt?

Ja, det finns nog många som tycker att de gör detta kanon när de får frågan från tänkbara kunder. Vad ska de annars svara? Jag har på webbfunktion.com samlat data sedan 2011 om webbplatsers nivå av optimering och är vid det här laget uppe i snart 10 000 testade webbplatser. Alla dessa har testats åtminstone en… Läs mera »

Utvärdering av webbplats, app eller vad du vill

Just nu erbjuds det ganska mycket utvärderingar från leverantörerna. Anmälde just VGR:s Hitta Vård Nu till Valtechs App MakeOver där kollar affärsnyttan, användarupplevelsen, grafisk form, teknisk lösning, snabbhet och prestanda. Jag förväntar mig inte några stående ovationer för vår lilla app, men uppskattar verkligen kontaktförsöken leverantörerna gör genom att initialt bjuda på sina kunskaper.

Jämför olika publiceringsverktyg hos CMS Matrix

Förutom den fantastiska sajten för att provköra olika open source CMS jag hittade till i våras har jag nu funnit ytterligare en nyttig tjänst. Denna gång kan man jämföra egenskaperna för en stor del av den uppsjö av publiceringsverktyg med varandra för att få en snabb överblick över grundläggande fakta. Funderar du i dessa banor… Läs mera »