Stäng

Microsoft nere till armbågen i syltburken igen när de ändrar inställningar i webbläsaren

Många börjar nog tappa räkningen över när Microsoft på ett eller annat sätt råkar hjälpa sig själva att försöka behålla sin monopol-liknande position på mjukvarumarknaden. Nu senast har en av medarbetarna på CNet lyckats fånga Windows Search Helper på bar gärning när den försökte ändra standardsökmotor i Firefox till Microsofts nykomling, Bing, på marknaden.

Sveriges mest eftersatta webbplats

Med rubriken avses förstås denna webbplats, en av landets många skamfläckar på webben. En webbplats som hänger i de skumma kvarteren på nätet din mamma varnade dig för att besöka. Här slöddras det flitigt och alla gör lite som de själva vill. Webbstandarder och webbläsare Min forna kollega, och frekventa kommentatör, Morgan noterade i ett…

Gör världen en god gärning…

och uppgradera till Internet Explorer 8 omgående. Kanske inte den bästa webbläsaren i allas tycke men genom att behålla IE 6&7 på din dator, och att du eller någon annan använder skräpet, ger du samtliga involverade i webbkonstruktion magsår. Undvik skärselden! Ladda ner IE8 idag och gör en webbutvecklare nära dig till en lyckligare människa!