Tagg: Internet Explorer 9

Internet Explorer 9 släppt och varnar för Safari…

I dagarna släpptes den senaste versionen av Internet Explorer i skarp version. Mycket prat om bättre prestanda och mjukvaruacceleration är argumenten för att uppdatera. Webbutvecklarkollektivet bryr sig nog snarare om att de med IE6 och IE7 uppgraderar för att ens ha en rimlig upplevelse av webben. Allt som allt tycker jag nog att Internet Explorer… Läs mera »

Beta av Internet Explorer 9 släppt idag

Idag släpps en beta-version av kommande Internet Explorer 9. Det alla utvecklare önskar sig är att när fullversionen släpps så förpassas Internet Explorer 6 till helvetet där den hör hemma. Främst är det stora företag och organisationer som klamrar sig fast vid denna snart 10 år gamla webbläsare. Det som ska vara förbättrat är högre… Läs mera »

Internet Explorer 9 visas upp av Microsoft

Microsoft har nu visat upp sin kommande webbläsare, IE9, på sin utvecklarmässa Mix 2010. Mest spännande bland nyheterna är förstås att de avser stödja HTML5. Många är nog de webbutvecklare som tänker att Microsoft kommer göra något halvhjärtat, personligen tror jag inte de har så mycket att välja på än att göra bra ifrån sig… Läs mera »