Tagg: Intranätverk

Föreläsning: Intranätanalys hos Intranätverk

Pausprat under Intranätverk 2015 i Göteborg

Den 16:e maj körs intranätkonferensen Intranätverk 2017 i Göteborg. Jag har varit med som deltagare många gånger, men denna gång ska jag föreläsa. I vanlig ordning är jag flexibel i vad jag presenterar och kan anpassa mig efter om någon tror jag har någon insikt jag borde dela med mig av, eller om jag borde… Läs mera »

Bok om den digitala arbetsplatsen

Dilbert om den digitala arbetsplatsen

I oktober kommer mina förlagskollegor Oscar Berg och Henrik Gustafsson att släppa en bok, på svenska, om den digitala arbetsplatsen. Digital arbetsplats är ett begrepp som inkluderar dels intranätet men också alla de andra verktyg en anställd behöver för att få sitt jobb gjort.

Webbstrategi-boken finns för omgående leverans

Webbstrategi för alla - nu ute i en andra upplaga

Du som avvaktat för att köpa den andra upplagan av Webbstrategi för alla kan sluta vänta nu. Den finns nu som pappersversion för omgående leverans av mitt förlag Intranätverk. Dessutom till introduktionspris hela februari! Kolla in nya Webbstrategi för alla – 250 kr för tryckt version och e-bok på köpet!

Webbstrategibokens andra upplaga är här

Nu finns den andra upplagan av Webbstrategi för alla att köpa av mitt nya förlag Intranätverk. Februari ut får du den till introduktionspriset 250 kr och då följer även e-boken med. Köp webbstrategiboken här.

Korrekturläsare sökes

English flag (Nicolas Raymond, flickr-cc-by)

Min förläggare Intranätverk kommer under 2016 att släppa en bok på engelska om intranät. Jag hoppas få med ett översatt kapitel om intranätanalys. Därför söker jag nu dig som är intresserad av att korrekturläsa mitt kapitel.

Ny upplaga på gång – i färg

Webbstrategi för allas andra upplaga blir i färg

Under veckan kommer den andra upplagan av Webbstrategi för alla att slutföras. Den första upplagan släpptes i maj 2014, är slutsåld sedan en tid men förlaget Vulkan har hållt det hela igång genom att printa nya kopior vid behov. Nu är en andra upplaga på gång. Denna gång med bilder i färg, det hade jag… Läs mera »

Bläddra till sida: