Tagg: Ipad

Vårdvalet nu en del av Mina Vårdkontakter

Nu kan man välja att lista sig på en vårdcentral direkt via Mina Vårdkontakter, vilket är ett klart framsteg för MVK. Jag har just testat att lista om mig och tror mig ha funnit lite förbättringspotential. Säg det som inte kan bli bättre 🙂 Om jag inte nämnt det förut så kanske det är läge att… Läs mera »

Macforum förtjänar inte mina pengar längre

Sedan april 2010 har jag investerat rätt tungt i Apples grejer, kanske mest för att se vad det är alla är så nöjda med. Bland annat har dessa ting inhandlats privat: Macbook Pro 2010 Macbook Air 2011 Iphone 3GS & 4 Ipad generation 1 & 3 Ipod mini & Ipod Touch Mac Mini

Kurs i Content Choreography i Stockholm

Är på väg upp till Stockholm för en kurs i content choreography, som kommer hållas av Seth Earley i Know IT:s regi. Jag och min vän Filip var hos Findwise i höstas och fick en väldigt ljuv försmak på några timmar. Det är lite smått komplicerat att försöka förklara vad kursen går ut på och… Läs mera »

Socialt intranät i magasin-format? Ja tack!

Sedan jag började på VGR igen har jag insett att det ibland är otacksamt att jobba med mig. Sist propagerade jag för RSS, funktionellt & socialt intranät. Nu när någon annan tagit sig tiden att fixa delar av det jag skrek mig hes om så är det något nytt jag jagar efter. Jag uppskattar verkligen… Läs mera »

Webbanalys för webbredaktörer

En härlig bonus med att jobba på Västra Götalandsregionen är att man inte behöver skydda resultatet av sitt arbete, snarare uppmuntras man dela med sig av det som går. Den här posten är ett sådant exempel. Kommer hålla en grundläggande genomgång för vår redaktion imorgon på ämnet webbanalys och nedan är materialet. Statistik och skärmdumpar… Läs mera »

Mobilanpassa din webbplats för böfvelen!

Iphone och Ipad skiljer sig rejält i skärmstorlek

Gartner spår att det 2013 kommer att finnas fler uppkopplade mobiltelefoner än datorer: “By 2013, mobile phones will overtake PCs as the most common Web access device worldwide. According to Gartner’s PC installed base forecast, the total number of PCs in use will reach 1.78 billion units in 2013. By 2013, the combined installed base… Läs mera »

Kampanjsajt i WordPress och EPiServer CMS

Håller just nu på med att färdigställa två versioner av en kampanjsajt. Den ena i ASP.NET på EPiServer CMS 6 och den andra med PHP på WordPress. Har aldrig kodat PHP förut, och mycket har hänt i redaktionsläget sedan jag testade WordPress senast. Trots detta tog det ungefär lika lång tid att göra samma bygge… Läs mera »

Bläddra till sida: