Tagg: Modul 1

Slutar på Softronic/Modul 1 och börjar på NetRelations

För den som ännu inte hört det, och faktiskt bryr sig, så slutade jag i förra veckan på Modul 1 och har idag skrivit på för webbyrån NetRelations. Inför Softronics uppköp tänkte jag att det bara kunde vara bra grejer som skulle hända av att bland annat bli fler lokalt i Göteborg, något jag råkade… Läs mera »

Koda för hälsans skull under november – eHälsa 2010

13-14 november arrangeras eHälsa 2010. Det är ett öppet business camp i Stockholm för alla intressenter inom sjukvård och hälsa som vill testa att skapa någon ny tjänst. Taggad efter Codemocracy för några veckor sedan så ska jag försöka få ihop ett lag även till eHälsa. Ska börja rekrytera inom Kreativ stuga, men alla intresserade… Läs mera »

Bidraget till Codemocracy blev Edemokrat.se

Under lördag-söndag deltog jag och en driva med kompisar i programmeringstävlingen Codemocracy i Stockholm. Vi hade på förhand diskuterat vad vi störde oss på inom det temat som tävlas kring och kom snabbt fram till att vi saknar transparens gentemot den dagliga politiken. Alltså skulle vi bygga något för att ge bättre insyn för medborgarna…. Läs mera »

Codemocracy nu till helgen

Nu på lördag->söndag körs Codemocracy. Platsen är Birger Jarlsgatan 57 i Stockholm. Har du inte anmält dig är det dags nu. Själv kommer jag åka upp tillsammans med flertalet andra salta utvecklare från kusten. Vi har förberett kort med QR-kod för de som vill följa oss kan ta med sig hem för att enkelt komma… Läs mera »

Codemocracy – 24 hour business camp om myndighetsdata

I höst körs ett evenemang man bara inte får missa om man gillar teknik och funderar på hur det kommer sig att myndigheter har så svårt med sina informationssystem. Det blir ett 24-timmarspass om öppen data med myndighetsfokus. Intressant nog fick jag reda på att det är Modul 1 som står som värd med kontoret… Läs mera »

Poseidons kampanjwebb för Kvarteret Venus går som tåget

En webbplats som jag började bygga på innan sommaren har nu kommit ur sitt skal på allvar och sedan några veckor tillbaka kan man söka de blivande lägenheterna som kampanjen handlar om. Modul 1 och Poseidon har under många år samarbetat, med bland annat Poseidons externa webbplats som inriktning. Poseidon är Göteborgs största kommunala bostadsbolag… Läs mera »