Tagg: Myspace

Nå ut med dina sociala medier-profiler på Google

Profiler i sociala medier nu tillsammans med Knowledge Graph hos Google

Nu har du större anledning än någonsin tidigare att ta tag i strukturen i din HTML-kod och följa pragmatisk webbstandard. Genom att Google nu i sin ruta för Knowledge Graph länkar till träffens profiler på de sociala medier och nätverk som man använder bör du ta en extra titt hur det ser ut. Instruktioner om hur… Läs mera »

Facebook större än Google, åtminstone i USA

Dagens största nyhet är utan tvekan att Facebook.com nu gått om Google.com i trafik från amerikanska besökare. Skillnaden är väldigt liten dock och troligen finns det statistiker som inte är nöjda med att Facebooks 7,07% och Googles 7,03% av trafiken skulle vara statistiskt säkerställt. Oavsett vad så är trenden tydlig, mer tid läggs på sociala… Läs mera »

Innovatörens dilemma

Under kvällen har Kunskapskanalen sänt en konferens om mediaföretagens utmaningar med webben, nya konsumtionsmönster, mobilitet, nedladdning etc. Det exemplifierades med News Corps, och andra jättebolags, storslagna misslyckande med uppköpet av bland annat MySpace. Tesen som lades fram var att alla etablerade företag har väldigt svårt med paradigmskiften, exempelvis som internet har drabbat tidningarna och egentligen… Läs mera »