Tagg: Studentis Group

Webbanalys för alla

Trafik i Göteborg

Under 2014 var det en stor och mäktig grej för mig att släppa en bok om webbstrategi. Mottagandet var bättre än jag kunnat tro då jag egentligen inte räknade med att någon alls skulle bry sig. Så varje köp och kommentar om att någon spenderat sina pengar på min bok överväldigande mig på ett personligt plan…. Läs mera »

Första domänförsäljningen för mig

Idag trillade det in pengar på mitt konto från min första domänförsäljning. Visserligen följde det med en driva domäner när jag sålde av Festivalinfo till Studentis Group, men denna gång sålde jag enbart ett domännamn jag suttit på i 2 år. Domänen i fråga är biverkningar.se och det ska bli spännande att se vad köparen… Läs mera »

Roskildefestivalen har tagit fram en Iphone-app

Nyligen släppte Roskildefestivalen sin app till Iphone. Funktionerna de valt är ungefär samma som jag skulle ha valt om jag gjort appen själv. Det här är den första appen jag känner till bland de nordiska festivalerna. Sedan tidigare har Glastonbury haft en – en app som baserats på något ramverk som flera andra arrangörer använder.

Studentis Group i konkurs

Studentis Group (556704-6528), som köpte festivalinfo.se av mig för 3 år sedan [1], har nu gått i konkurs enligt en advokat som just ringde mig. Studentis webbplatser värda att nämnas är: Student.se – community för studenter. Festivalinfo.se – portal/community om festivalinformation. MVGplus.se – uppsatser för studenter. Abandonia – community kring gamla spel.