Tagg: Webbhotell

Geocities läggs ner idag

Idag lägger Yahoo ner Geocities. Geocities var en av de första leverantörerna av personliga hemsidor, i deras fall valde man en stad som passade det ämnet man tänkte lägga upp en sida om – exempelvis hade jag en webbsida om teknik i staden Silicon Valley hos Geocities.

Loopia gör ständiga stolpe ut mot sina kunder

Visst, Loopia är billiga. Alltså billiga och nödvändigtvis inte prisvärda. Nu ligger ett av mina större tidigare projekt tyvärr kvar på Loopias webbhotell och det funkar precis lika dåligt som man förväntar sig. Det ska idag bytas några värden i web.config, en liten ändring i ett assembly och en uppladdning senare så är sajten inte… Läs mera »

Loopia fortsätter att misshandla sina kunder

Eller vad tycker du kring deras välj din kompensation själv-historia nedan: 1 GB extra lagringsutrymme för din e-post (värde 2 028 kr per år) En extra MySQL-databas i ett år (värde 447 kr inkl startavgift) Ett extra FTP-konto i ett år (värde 369 kr) Först och främst undrar man hur de tänker när de skriver… Läs mera »

Webbhotellet Prionet hackat – igen

Webbhotellet Prionet har lyckats bli hackade igen, rapporterar IDG. Det fascinernade är att när man läser kommentarer på Webmaster Network så gnälls det hur mycket som helst av folk som i övrigt verkar tycka att de driver en seriös verksamhet fast inte tänkt till och valt ett vettigt webbhotell. Om jag betalade 100 kronor om året… Läs mera »