Tagg: Webcoast

Kristina Svensson om bokutgivning

Kristina Svensson (foto Johan Gustavsson)

“Marcus, du måste prata med Kristina!” Denna uppmaning fick jag av Anna Hass på Webcoast när jag berättade att jag skrev på en bok. Nu tog jag aldrig kontakt med Kristina, men bara genom att följa Kristina på Twitter, och läsa hennes blogg, har jag löpande fått tips om att ge ut en bok. Nu… Läs mera »

Intervjuad inför Webcoast & #blogg100 fyra i rad

Blev idag intervjuad av Martin Lindeskog inför Webcoast. Så frågan är om jag ska sätta upp en session för att diskutera webbanalys ur en självkritisk vinkel. Martin är en trevlig prick. Utöver inspelningen pratade vi säkert en timme om nördiga grejer som bra hörlurar med aktiv bullerdämpning, öppna data och personlig integritet. Nyligen annonserade Fredrik Wass… Läs mera »

Kalender för 2014 med webb, teknik och IT

Här kommer en lista över vilka större konferenser och händelser jag tänkt följa under året. Brukar oftast göra en sammanställning så jag vet när det är läge att följa vilka hashtaggar på Twitter och kolla om det finns livesändningar av åtminstone keynotes. Primärt tänker jag lista det som rör webb, utveckling och mobilt.

Vann en surfbräda och nu semester i Lindvallen

Idag rundades Webcoast av, och som en händelse blev mitt föregående blogginlägg belönat med en surfbräda från Binero och i det ingick en surfkurs i Norge med Lapoint! Jävligt kul, kan inte komma på att något jag skrivit tidigare har blivit uppmärksammat på det viset!

Webcoast: Anteckningar från lördagen

Webcoast dag 2 är nu över och festen tar vid för de som inte laddar inför morgondagens pass. Upptäckte Bineros tävling om en “surfplatta” där en kurs i att vågsurfa ingår. Är visserligen något skraj för vatten men tänkte ändå tävla, någon gång ska vara den första att pröva på surfing – i somras bet… Läs mera »

Bilder från Webcoast i Göteborg

Idag började Webcoast ute på Lindholmen Science Park. Fantastiskt fina lokaler och väldigt trevligt folk. Folk som inte drog sig det minsta för att börja samtala med fullkomliga främlingar om sin kärlek till webben. Tog lite bilder på härligheten. Klicka på respektive bild för en större version.